And I threw us into the flames

 
 

Dagen började vid 7 imorse, jobb 8-14 stod på schemat. Tiden bara rann iväg, som vanligt, å jag åkte hem samtidigt som ja försökte njuta av det fina vädret, ifall de skulle försvinna tills ja kom! Väl hemma snörade jag på löparskorna å gav mig ut på en runda. Så skönt! Kom ihåg: köp nya löparskor.


Efter det åkte vi runt som galningar och sökte Nutella/Pride med duo smak. Så äckligt gott! Kränger en hel ganska fort, sålänge jag inte köper fel å få den som smakar hasselnöt, blääää. (Ja, de var den jag köpte senast!) Efter en timme å 5 olika matbutiker gav jag upp.

När det närmade sig kvällen kom T över å vi bjöd på god mat! Vid 19-tiden gick vi till kyrkan där majbrasan skulle tändas men det blåste för mycket (det blåser sjukt mycket varje dag, så hur kunde de inte va förberedda på de?) så de blev en promenad på 4km utan resultat. Istället åt vi min nybakade chokladkaka innan vi tog bilen å såg majbrasan eller ska man säga majbrasorna...
  En sak jag blir riktigt irriterad på är nämligen föräldrar som inte bryr sig om sina ungar. Redan när vi kom dit blev jag irriterad på att de smällde så mycket smällare/raketer å ingen sa till de, ingen såg ens till dem. Irriterande. Lite senare såg vi en raket komma farande, ren tur att den inte träffade någon av de 30 ungarna som sprang runt å smällde. Ja, de va ju en unge som sköt också. Efter några minuter kommer någon liten flicka å skriker "Det brinner, det brinner!" å mycket riktigt såg man röken stiga å snart kunde man även se eld. Inga brandmän var på plats å det var ren tur att slangen som fanns till hands räckte ända ner dit, det var verkligen på håret. (Bild 2 är på den här sistnämnda branden.)

Håll koll på era barn, de kan gå riktigt illa annars. Speciellt om man låter de leka med riktiga fyrverkerier. Ikväll hade ni tur!
Visa fler inlägg